Vacancy

OVER OPTEX

Optex Technologies B.V. houdt zich bezig met de verkoop, distributie en de technische support van detectie- en sensor producten voor Entrance Detection en Security toepassingen. Bij deze laatstgenoemde productgroep variëren de producten van hoogwaardige oplossingen voor de industrie tot de best verkrijgbare technologie ter beveiliging van bijvoorbeeld woningen, bedrijfsgebouwen en overheidsdomein. Optex is al vele jaren actief in de Benelux en is een gezonde dochter van een beursgenoteerde Japanse onderneming. Het Nederlandse kantoor van waaruit je werkt is gevestigd in Den Haag, vlakbij de A13 afslag 8 Rijswijk-Zuid

HOE ZIET EEN WERKWEEK ER UIT BIJ OPTEX?
Je bent onderdeel van een klein en hecht team waar het plezierig werken is door de korte lijnen en de hartelijke betrokkenheid die je met elkaar hebt. Af en toe is er een Japanse collega of iemand uit het distributienetwerk aan het werk op de flexplek. Ook zij genieten van de lekkere koffie en no-nonsense sfeer.

Je bent ongeveer drie dagen per week op pad. Je onderhoudt goed contact met de accountmanagers van de distributiepartners door, onder andere, regelmatig met hen op pad te gaan langs afnemers. Ook schuif je aan bij system integrators en eindgebruikers voor projectbesprekingen, samen met partners in de installatiewereld.

Op kantoor heb je regelmatig contact met je collega’s en rapporteer je aan de sales manager. Hierbij is een trouw en zorgvuldig gebruik van het CRM systeem belangrijk.

In die samenwerking komt het er op aan om goed naar elkaar te luisteren en de juiste vragen te stellen. Maar ja: Dat is aan jou, als commercieel “dier”, wel toevertrouwd.

WIE BEN JIJ?
– Je raadt het al: Je bent commercieel en hebt de gunfactorr
– Je hebt aantoonbaar succes geboekt in B2B (minimaal 5 jaar ervaring)
– Je maakt je technische zaken makkelijk eigen
– Je hebt een afgeronde HBO opleiding genoten of duidelijk dit niveau
– Je bent een echte relatiebouwer
– Je kunt goed luisteren
– Je woont maximaal in een straal van 45 minuten rijden van kantoor
– Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal

AANBOD
– Prima salaris
– Fijne auto
– Ontwikkelingsperspectieven
– Professioneel en gezellig team collega’s
– Goede secundaire arbeidsvoorwaarden

HOE IS HET OM TE WERKEN BIJ OPTEX? ROXANE VERTELT:

WAT VERDER NOG BELANGRIJK IS
Aarzel niet te reageren als je denkt de juiste persoon te zijn voor deze vacature. Bij Sollicipuur houden we niet van treuzelen en daarom houden we de lijntjes en procedures zo kort mogelijk. Zodra je gereageerd hebt, ontvang je daarvan een bevestiging. Indiensttreding kan zo spoedig mogelijk.

Optex Technologies B.V. en Sollicipuur stellen acquisitie naar aanleiding van deze vacature evenals aanbod van kandidaten via andere recruitmentbureaus niet op prijs.

VacancyArea Sales Manager Benelux Security products

Send an emailCall +31-704194100